Un any més la Fundació Tutelar de les Terres de l'Ebre vam celebrar el tradicional dinar de Nadal. En aquesta ocasió ens vam superar i com que la família no para de créixer vam ser més que mai.

A primera hora del matí amb el bus vam anar recollint tutelats de diferents equipaments així com domicilis d'arreu del territori; Mora, Tortosa, Amposta, Santa Bàrbara, Deltebre… feina complicada de gestionar però gratificant per ells i evidentment emocionant per nosaltres al veure les seves alegries.. Com ja ve sent tradicional des de fa uns anys el dinar el vam realitzar al Restaurant Casa de Fusta, en ple cor del Delta.
Un cop allí, el primer va ser fer un caferet. Aprofitant que feia un temps excepcional, ens vam sentar a la terrasseta i així vam disfrutar d'un solet molt agradable.
A mig matí vam anar a veure els animalets de la granja. Ases, oques, i ovelles es van alegrar de tornar-nos a veure.
Sense adonar-nos se'ns va fer hora de dinar i després de la foto de família vam anar entrant al Restaurant, una típica barraca del Delta convertida en menjador. Del menú poca cosa us puc dir. Tot estava requetebó, paelleta, fideuà, xapadillo d'anguila, calamars,chipironets, només de recordar-ho se m'està fent la boca aigua.
En acabar el dinar vam tornar tots cap a casa, en la satisfacció un any més, d’haver pogut celebrar un Nadal junts i en família.

Video: 

Dinar de Nadal 2014 Fundació Tutelar Terres de l'Ebre

Comparteix