Perquè fer-se voluntari ?

Fer-se voluntari no només significa donar companyia a les persones amb necessitats, significa, donar un suport emocional molt gran aquesta persona, que et permet establir lligams afectius amb persones que tenen aquesta carència. A part t’enriqueix molt com a persona, ja que t’impregnes de les seves històries de vida i les seves experiències. Tota aquesta dedicació de cara a les persones ateses, es veu recompensada per l’afecte i l’agraïment que et demostren.

Testimonis dels voluntaris

 • Gema Santiago

  "He crescut molt ja que vaig entrar pensant unes coses i vaig sortir pensant unes altres. Una sensació de plenitud, de fer les coses ben fetes, de saber que per molt sola que estigue puc traure forces per poder ajudar algú que em necessite."

 • Nia Sebastià

  "El voluntariat va més enllà d’ajudar algú, el voluntariat és acompanyar, es donar la teva estima, és agafar una part del teu temps i integrar-lo per intercanviar-lo amb experiències gratificants."

 • Ruben Monllaó

  "A mi m'aporta molt donar i rebre atenció i carinyo de persones sense prejudicis i que mereixen tanta dedicació... El millor moment per a mi els dinarets per que estem en molts dels tutelats i fem activitats junts."

 • Meritxell Monllaó

  "Quan estic amb els tutelats, sento que sóc útil, sento alegria per poder compartir bons moments en ells, moltissimes emocions, aquestes emocions són dificils d'explicar, s'ha de viure per poder saber que et fan sentir."

 • Mari Paz Rodriguez

  "Sempre m’ha agradat, he vist moltes coses que tenen falta d’afecte i ara quan vaig tenir temps em vaig fer voluntària. Ser voluntària m’ajuda a sentir-me millor."

Fes-te voluntari tú també