Visitem a la Rita que viu a Mora d'Ebre. Fa poc que ens coneixem i tot i tenir uns inicis complicats a causa de la falta d'acceptació al personal de la Fundació, a poc a poc, ens hem anat coneixent i establint un vincle amb ella. Com sempre ens hem compromès a ajudar-la amb el que pugui necessitar i no abandonar-la mai. Malauradament és una persona que s'ha sentit molts cops enganyada i que no se l'ha ajudat. Li hem manifestat que ens doni l'oportunitat de conèixer-mos i confiar amb nosaltres que no li fallarem.
Agafar confiança amb la Rita ens permetrà treballar per a ella i per poder cobrir les seves necessitats, per a què en un futur, esperem que proper, puguem aconseguir que el seu dia a dia sigui una mica millor.
Com és habitual, en dates assenyalades aprofitem la visita per celebrar el seu sant, i com podeu veure amb la foto, es mostra molt agraïda i contenta pel regal.
Feia molt de temps que no rebia una mostra d'afecte i transmetia o manifestava tant de caliu humà. No et fallarem Rita!!

Tu que pots fer?

Comparteix