Un canvi de vida per a la Viorica

Avui ha sigut un dia d'aprenentatges amb la Viorica, ja que en breu comença una nova etapa de vida. La Viorica passarà a viure a la Llar Roquetes i per tan hem d’aprendre moltes coses noves. Primer de tot hem hagut de fer el trajecte amb transport públic i seguidament les maletes amb les seves pertinences.
La Viorica s’ha pres aquests aprenentatges amb molta il·lusió ja que això li permetrà poder tenir un futur millor i nosaltres no podem estar més feliços de tot plegat!

Esmorzars fora dels centre

Aquesta setmana aprofitant el bon temps i el caloret que ens fa hem aprofitat per anar a esmorzar de pastisseria i de terrasseta amb la M. Luisa i amb Xavier... Cadascun gaudint del que més els agrada, al Xavier la coca-cola fresqueta i a la M. Luisa un tros de pizza boníssima.... Anirem repetint durant l 'estiu.

De compres amb la Concha

Avui, en visita mensual hem aprofitat per anar de compres, no podia ser d'una altra manera, que comprant també alguna cosa dolçeta per endolçir un mica la vida... Així que hem agafat també una bossa de magdalenes que tant ens agraden i com veieu les ha disfrutat d’allò mes!!

Un regal molt esperat

En la visita corresponent a aquest mes de Juny al Ramon li fem entrega del regal d'aniversari, que tal i com ens havia demanat, ha estat una bicicleta adaptada a les seves necessitats.Un regal molt esperat per al Ramon, ja que a part de ser el regal d'aniversari, es fruit de diferents acords realitzats per al treball del seu dia a dia i així poder anar tots ben avinguts i aconseguir el més important, que ell pugui gaudir de les seves estones d'oci, un dels aspectes més importants per ell. Esperem que la puguis gaudir!!

Treball en Equip per vetllar per les nostres persones

Continuem amb les reunions interdisciplinars amb les professionals de Creu Roja “Programa Sempre Acompanyats” per tal de vetllar pel benestar de les persones en risc de soletat no volguda.

Disfrutant a casa

Com gaudeix la nostra Rosita quan va a casa seua!! Amb l’arribada del bon temps fa visites mes continuades al seu domicili amb la seva cuidadora i ho revisa tot. Es fixa com estan les plantes, visita als veïns, es posa al despatx mirant la correspondència, fa activitats... però una cosa que li encanta es veure fotos dels seus familiars i contar-te coses.
I després de passar una bona estona, la Mª Cinta que mos la cuida d’allò mes, la porta a fer un gelat que li encanta i disfruta d’allò mes!

Dinar al McDonald's amb Elisabet

Dijous passat, després de varies gestions durant tot el matí (bancs, compres....), vam acabar amb un dinar al McDonald's, va ser la primera vegada però segur que no serà la última.

Què entenem per FELICITAT?

La felicitat humana generalment no s'aconsegueix amb grans cops de sort que poden ocórrer poques vegades, sinó amb petites coses que ocorren tots els dies!
Aquest és el cas de la Francisca, mireu quina cara de felicitat! La foto correspon al moment en que se li fa entrega d’aquest collaret, un simple gest d’amor que com podeu veure amb la seva cara radia felicitat per tots els costats!
Nosaltres feliços de veure-la així i ella contenta d’haver pogut aconseguir el seu collaret verd!

No hi han distàncies médiques per els nostres tutelats!

Per els nostres tutelats uns dels aspectes molt importants per nosaltres és l'àmbit mèdic, procurant que la seva integritat de Salut estigui coberta correctament.
Durant aquest dies hem estat a Tarragona. Si, les distàncies per nosaltres no són límits, sinó que ven bé el contrari, l'acompanyament per ells en aquests moments delicats, són el més important.
Gràcies als familiars que en ocasions ens ho fan més fàcil tan per ells com per nosaltres, on treballant conjuntament totes les parts, per un benestar millor per el nostre tutelat.
Avui ens despedim d'aquesta capital i esperem que triguem en tornar a venir. Serà senyal que tot està funcionant d'alló més bé!

Sortida de compres i a esmorzar amb Xavier

Ahir al matí vam anar de compres per Mora d'Ebre i després a esmorzar a una terrasseta, aprofitant que feia bon dia. Hem treballat l'autonomia,
el fet de poder decidir per ell mateix, i no hi podia faltar en la sortida la coca-cola, un matí redó.