Atenem les peticions dels tutelats

Avui hem estat per Santa Barbara amb el Jordi, al que li hem portat una bicicleta. La seva era molt vella i es va trencar, amb l'anterior anava per tot el poble i li permetia poder anar a la piscina, per això era molt important comprar-ne una de nova, ja que no podia fer el mateix sense la bicicleta.
El Jordi ha quedat molt content i agraït per la nova bicicleta, ara ja podrà utilitzar-la i acabar de gaudir del que queda d'estiu i nosaltres molt contents, ja que aquesta cara de felicitat que ens ha mostrat el Jordi, és el motiu que ens permet seguir posant-hi el cor.

Sortida d'estiu '19

Un any més hem realitzat la sortida d'estiu amb tots els nostres tutelats per tal de passar un dia tots junts i gaudir del bon temps que fa a aquesta època de l’any.

Aquesta vegada hem visitat Gandesa i hem fet una visita guiada pel seu celler: aquest edifici emblemàtic que es va construir entre el 1919 i el 1920 pel reconegut arquitecte Cèsar Martinell i Brunet. Aquest 2019 justament es celebren cent anys d’aquell encàrrec, un projecte que s’ha mantingut actiu ininterrompudament gràcies a la dedicació i implicació de molta gent.

#sortidaestiu #dinarestiu #ambelsnostrestutelats #fundaciotutelar #terresdelebre #treballemposanthielcor #femterritori #femjunts #lagranfamiliaquesom #celler #gandesa #terresdelebre

Compartint amb ells experiències

Compartint amb ells experiències
A l’estiu amb el bon temps, quan els nostres tutelats tenen vacances al Centre Ocupacional, mirem de passar i compartir amb ells moments diferents de les nostres trobades habituals. En aquest cas la nostra Ana ens va acompanyar a diferents visites mèdiques, a diferents llars i a domicilis. Amb el transcurs dels viatges, vam tenir un moment per parar a fer unes fotos a la platja, ja que li feia molta il·lusió perquè feia molt de temps que no la veia. I com a nosaltres ens costa tant poc donar-los resposta, aquí teniu la mostra!!

L'ajuda no només és als nostres tutelats, sinó també al seu entorn

Com sempre diem, és molt important per nosaltres no només cuidar el nostre tutelat sinó també el seu entorn, les seves respectives famílies.
Molts cops, el nostre treball és justament la comunicació amb els familiars per tal de trobar el seu millor benefici i per millorar el benestar de totes les parts implicades, tan de la família com del propi tutelat. Així doncs, sempre que podem donar-los la mà ho fem.
Un clar exemple és aquest, l’entrega d’una cadira de rodes a un familiar d’un tutelat que ho necessitava! Nosaltres considerem que si l'entorn està ben cuidat , el nostre tutelat també ho està!

Potenciem la seva autonomia!

Una de les coses que intentem potenciar cada dia més a la Fundació és la pròpia autonomia dels nostres tutelats. Aquí un gran exemple d’aquesta tasca, un viatge amb parella pel seus propis peus i mitjans. La Susana i l’Hèctor estan passant una setmana meravellosa a Tenerife i per això us volíem ensenyar aquestes fotos per a que veieu que qui vol pot i pot fer-ho molt bé! Estem molt orgullosos de vosaltres! Que acabeu de passar una setmana genial! Us estimem!

Vetllan pels nostres domicilis

Visitem a la nostra gent gran a casa seua. La nostra Josefa agraeix molt el xerrar i distreure’s per tal de passar millor aquesta calor estiuenca que tant difícil se’ls fa de suportar. Com sempre alhora d’acomiadar-mos ho fa d’una forma agradable i simpàtica manifestant que tornem quan vulguem que allí tenim casa nostra!

L'importància de la seves primeres necessitats

Unes de les funcions que tenen els auxiliars de tutela de la nostra fundació, és cobrir les necessitats diàries dels nostres tutelats.
Moltes vegades són aquelles petites coses del dia a dia o d’altres, aquelles necessitats especials que puguin anant sorgint .
Sempre s’intenten cobrir en el menor temps possible perquè sabem que són importants per ells.

Que ells coneguint també la nostra feina!

Ahir desprès de la visita a la nostra oficina de l’Estefania, se li va proposar si li venia de gust conèixer la nostra feina del dia a dia.
Ella presentava el matí lliure, i va acceptar molt agraïda de poder venir amb nosaltres per les Terres del Montsià.
Ells són la nostra prioritat i per això, nosaltres volem també que coneguin la nostra feina. Sempre estem amb ell per altres motius: metges, visites familiars, gestions econòmiques... però avui ha conegut de primera mà les nostres tasques diàries.
He de dir que l’Estefania ens ha ajudat moltíssim: atendre trucades, ajudar a resguardar documents... entre d’altres. I com no, el seu granet de sorra, interactuar amb els nostres tutelats i amb la resta de residents mostrant empatia amb ells i donant-los mostres d'amor.
Molt contents de tots els nostres tutelats, que sempre estan amb nosaltres en cada moment!

Primeres vacunes de la gosseta Maria

Avui hem acompanyat a Carmeta a posar-li les primeres vacunes a la seva gosseta Maria.
És una gosseta amb molta sensibilitat per a una persona molt especial.
Esperem que passin molts anys juntes gaudint de la seva companyia mútua.
Nosaltres estarem aquí per a ajudar-la en tot el que li faci falta, tan a ella com a la petita Maria.

Treballant amb els nostres voluntaris

Avui hem presentat diferents casos a les nostres voluntàries per tal de poder beneficiar als nostres tutelats. En aquest cas i per proximitat son la Natàlia i Nerea totes 2 de Jesús. Aquestes ja fan voluntariat de fa molt temps i tenen assignat a diferents persones, però al comentar-los que hi havia varis tutelats del seu mateix poble que crèiem que tenien molta necessitat d'afecte i atenció, ens van manifestar la opció de poder també ajudar-mos. La veritat es que la presentació per part de tothom ha estat molt gratificant i estem molt contents... sobretot els nostres tutelats. Moltes gràcies de cor voluntaris per la tasca que realitzeu!!! Se us estima.