Treballant amb les famílies

Avui amb el nostre Xavier hem establert contacte amb la seva família i no podeu imaginar el content que s’ha posat!!
Com sempre, busquem el millor per ells i com no, vincular-los amb els millors entorns pel seu benefici emocional.
Continuarem treballant amb ells i per ells, sempre des del cor!

TREBALLEM DE MANERA INTERDISCIPLINAR AMB ALTRES ENTITATS DEL TERRITORI

Juntament amb els professionals de la Creu Roja, hem treballat diverses qüestions relacionades amb la renovació de passaports i DNI d'altres països, per tal de que tots els nostres tutelats tinguin la seva documentació en vigor. Des de la Fundació, apostem per un treball integral de les persones que atenem i una part d'aquest treball és tenir la seva documentació en vigor.
Recalquem i agraïm la importància de treballar amb xarxa i de manera interdisciplinar amb les diferents entitats del territori.

JORNADES TÈCNIQUES DE L'INSTITUT DE L'EBRE

Ahir, les nostres voluntàries van participar com a ponents a les Jornades Tècniques de l’Institut de l’Ebre oferint als alumnes del centre una xerrada sobre la Fundació i sobre el voluntariat.
Hem de dir que ho van fer súper bé, i que estem immensament agraïts per la seva tasca, tan a nivell setmanal, com la que ens van mostrar ahir; un clar exemple de com fan la seva feina i la implicació i esforç que posen per la seua part de manera desinteressada.
La jornada va servir per a que els alumnes del centre, estudiants del cicle “Atenció a les persones en situació de dependència” i el cicle “Integració Social”, sàpiguen que a la nostra Fundació poden fer un voluntariat i la tasca que es realitza a nivell de Terres de l’Ebre.
Finalment, dir que al final de la jornada, quatre dels alumnes es van apuntar per iniciar el voluntariat amb nosaltres i estem molt contents de poder continuar oferint i ampliant la nostra xarxa de voluntaris!

Dinar de l'Hospitalitat de Lourdes

El passat diumenge 16 de Febrer es va celebrar el dinar organitzat per l'Hospitalitat de Lourdes, que consistia amb la celebració d'una missa a la Catedral de Tortosa i per finalitzar la jornada un dinar amb tots els assistents. Alguns dels nostres tutelats van voler assistir-hi, n'hi han que ja de forma habituals i alguns per primer cop, però tant uns com els altres ens expliquen que s'ho van passar d'allò més bé, van menjar, van ballar i sobretot van gaudir d'aquesta festa.

Pura felicitat!

Que s'entén per felicitat?

"Vivència subjectiva d'un estat d'alegria i benaurança permanent o estable. L'alegria és l'exteriorització de la satisfacció del viure, mentre que la benaurança és la vivència interior de l'alegria, de la qual prové.
La felicitat més aviat acompanya a l'acció humana, a conseqüència d'ella, i aquesta tendeix a finalitats directament assequibles. Per això difícilment pot dir-se sobre ella més del que va indicar Aristòtil: tots els homes tendeixen a la felicitat, però no tots estan d'acord quant a poder dir què és. Només se l'experimenta de forma passiva, de les accions que els desitjos, la imaginació, el coneixement o les creences ens permeten pensar que estan ordenades a la felicitat. "

Un clar exemple és l'Àngel, que amb poc sempre treu el seu gran somriure! Deixem la foto, perquè tots vosaltres ho pugueu valorar per vosaltres mateixos.
Ens ompli d'alegria, poder proporcionar-los moments que siguin del seu grat pels nostres tutelats.

Pujada a la Foradada!l

Ahir va ser un dia molt important per a el nostre voluntari Xavier i també per a les nostres Terres!
Xavier ha sigut la primera persona adulta amb diversitat funcional que ha pujat a la Foradada!
Sabeu com?
Una cadena humana de gent increïble van assumir el repte físic i mental de pujar a la Forada amb el Xavier a costes. El testimoni del seu voluntari Lluís, amb qui participa activament a totes les curses del Running Series de la temporada ho diu tot:
“No tinc paraules, amb això demostrem que no hi ha límits, regalem emocions, és la primera vegada que es puja a una persona així a les nostres terres”
No ens cansarem mai de donar-te les gràcies Lluís!

Trasllat de pis de Mary

Aquest mes de gener, es va realitzar el trasllat de pis de Maria Angeles, va deixar Sant Jaume d'Enveja, on portava vivint des d'aquest estiu passat, per venir a viure a Tortosa i estar més aprop de la Fundació i així poder facilitar el dia a dia nostre i el de Mary. Esperem que tingui una bona adaptació, i des d'aquí la volem felicitar per la bona predisposició que ha tingut i el fàcil que ens ho ha posat!!!

En la cara paga!

Mireu com transmet Xavi lo feliç que està últimament. I es que en la seua expresió de la cara ho diu tot. En estos espais amb ells es quan millor ens transmeten les seves necessitats, inquietuds o com avui el bé que es sent amb ell mateix. M’ha fet una reflexió que li he aplaudit. I es que ell sap que ha tingut mals moments o comportaments però ara es troba d’allò mes bé i es sent content. Paraules seues “ i es que hi ha de haver gent bona i dolenta per que sinó el món seria molt aburrit”.
Continua així Xavi que ets una joieta i t’estimem molt!!

Temporal Gloria

Alguns dels nostres tutelats han sofert les conseqüències del temporal Gloria , des de la Fundació hem donat tota l´ajuda i suport que han necessitat per fer front a les dificultats. Hem gestionat i tramitat tota la documentació necessària per reparar els desperfectes dels seus domicilis i ja estem mans a l´obra per iniciar la reconstrucció dels danys . El nostre objectiu és en breu sol.lucionar els desperfectes i que puguin tornar a la seva normalitat per seguir la seva rutina diària amb tota seguretat.

Continuem formant-mos

La nostra Mari Presentación continua participant i realitzant el taller d’alfabetització un cop per setmana. Està d’allò mes contenta de tot el que aprèn. Des de Fundació l’animem a continuar treballant com ho està fent ara perquè ho està fent d’allò més bé i és un exemple a seguir per molts tutelats. Enhorabona Mari!!