Paüls, petit viatge amb il.lusió!

Arriben les èpoques de Nadal, on sempre des de la Fundació intentem cobrir aquests dies en família i/o peticions dels propis tutelats.
En aquest cas, el Lluís, feia molt de temps que li rondava pel cap anar a Paüls, per coneixença i amics dels veïns del seu Barri.
Vam estar per Sant Roc, on recordava haver estat quan era petit, però no havia tornat a estar. Per acabar, vam estar caminant pels carrers costaners del mateix poble, amb la sorpresa grata de poder estar una estona amb els seus veïns de Tortosa.
Petites sorpreses que fan goig veure els grans resultats de felicitat i d'amor per ells.

Festivitat Nadalenca

Entre paratges del delta de l'Ebre, assistim a la festa nadalenca de l'Àngel i de l'Elvira. Són moments familiars per compartir tots plegats, entre ells, professionals i companys del mateix centre. Com no, una gran sorpresa, fen-nos particeps d'entrega de regals. Regals molt emotius, amb molt d'amor. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres aquestes estàncies en família.

Celebrant Nadal a la Duna amb families i gest emotiu de Erian cap al Xavi!!

La Fundació va assistir a la Duna per tal de tancar l'any, estar present amb les explicacions de totes les activitats realitzades i per desitjar-mos plegats unes bones festes. Menció especial i agraïment de tot cor van dedicades al nostre voluntari Lluis que participa a les curses Running Series Terres de l'Ebre en el nostre tutelat Xavi i a Erian Carbó Franch campió Sub-23 d'enguany que li va fer entrega del seu trofeu i ens va possar a tots el pèl de gallina. Moltes gràcies!!!

Brindem plegats i ens desitgem bones festes!

Durant aquestes dates tant assenyalades hem assistit als diferents equipaments de la FMP per desitjar plegats juntament amb algunes famílies unes bones festes!!! Als nostres tutelats els encanten estes celebracions i poder-les compartir plegats.

HEM ACONSEGUIT LA CADIRA DE L'ÀNGEL GRÀCIES A TOTS VOSALTRES!

La seva cara ho diu tot!!
Ara fa un any, vam fer la campanya del GivingTuesday per aconseguir comprar una cadira de rodes a l’Àngel. Avui, un any després volem tornar a donar les gràcies a tota la gent que va donar el seu granet de sorra per a que avui això es fes realitat!
Gràcies a tots vosaltres hem aconseguit comprar una cadira de rodes adaptada a les seves necessitats! Mireu amb quina felicitat la rep!
Gràcies, gràcies i gràcies!!!

Moltes gràcies també a l'ortopèdia del Centre Mèdic Sanodon, per la predisposició, atenció i la seva gran col·laboració.

#GivingTuesday2018 #aconseguit #graciesatots #felicitatenestatpur #tutelatsfeliços #gracies #decor #fundaciotutelar #terresdelebre #treballemposanthielcor

Assistim al Curs "Herències i llegats: una eina de captació de fons per a les fundacions"

Assistim al Curs Herències i llegats: una eina de captació de fons per a les fundacions
Organitzat per la Coordinadora Catalana de Fundacions, va tindre lloc a Barcelona el dimarts 10 de desembre.
Vam tindre la oportunitat de veure'n els aspectes jurídics, exemples i recomanacions sobre el tema.

Amor de germanes!

La nostra Mari Carme va estar d’allò mes contenta al rebre la visita de la seua germana Ana Belen a la que fèia tres anys que no veia. Van passar un dia agradable anant a dinar juntes, passejant i prenent algun refrigeri.
Esperem que aquestes trobades es puguin realitzar mes sovint!!

DIA MUNDIAL DEL VOLUNTARIAT (PROGRAMA ESPECIAL A CANAL TERRES DE L'EBRE)

El dimarts passat vam estar a Canal Terres de l'Ebre fent un programa de TV per parlar del dia mundial de les donacions i del voluntariat.
Avui 5 de desembre, és el dia mundial del VOLUNTARIAT i per tant, és un bon dia per agrair tota la feina que fan els nostres voluntaris dia a dia per la Fundació.
Si t'agradaria conèixer els seus testimonis fes clic a l'enllaç i podràs veure què pensen, com es senten i sobretot perquè són voluntaris de la nostra entitat.
Avui va per vosaltres amics!

FELIÇ DIA DEL VOLUNTARIAT!

#diamundialdelvoluntariat #voluntaris #elsnostresvoluntaris #granspersones #grantreball #moltesgracies #treballeuposanthielcor #moltorgullosos #moltfeliçosdevosaltres #fundaciotutelar #terresdelebre #treballemposanthielcor

Petits detalls amb complicitat màxima.

Que bonic es quan els nostres tutelats ens regalen aquestes mirades i somriures de felicitat pel simple fet de compartir plegats un espai amb ells. I mes encara quan la petició es pròpia per que et troben a faltar. Per aquests petits però grans moments, es per que ens encanta la nostra feina i ens els estimem d’allò mes!

Visita cementiri Bovera

Dintre de les diverses activitats que hem organitzat aquest mes, una d'elles ha estat anar en Xavi i Toni a fer la visita al cementiri de Bovera, per portar un detall a la iaia, juntament amb la mama...tal i com diuen ells. És una petició que fan i que nosaltres intentem satisfer no per tant sols seguir les tradicions sinó també treballar el vincle familiar.