Assamblea de famílies a Sant Miquel

Desde la Fundació assistim a l’Assamblea de Famílies de la Residència Sant Miquel Arcàngel per tal d’estar informats i participar activament amb els centres que atenen als nostres tutelats.

DRET A VOT DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT

Acompanyant a exercir el seu dret a vot a les persones incapacitades; una acció que fa molt temps es demanava però no es podia donar resposta, ja que la situació jurídica no ho permetia.
Us deixem constància de la gratificació personal de la nostra Maria Luisa.

Sant Jordi 2019

Conta la llegenda que de la sang del drac en van sortir roses boniques i tendres com tots els nostres tutelats
Així va ser com vam viure des de la Fundació Tutelar Terres de l'Ebre la diada de Sant Jordi!

#lasevafelicitat #eslanostrafelicitat #elsnostrestutelats #treballemposathielcor #diadadesantjordi #roses #llibres #imoltdamor

Comença la campanya X Solidaria que anima a la ciutadanía a marcar la casella 106 en la seva declaració de la renda

La casella solidaria de la renda va sumar 251 mil persones més l'any passat, arribant quasi als 11 milions de persones contribuents que la marquen, però encara hi ha un 45% de persones que no la marquen, bé per que tant sols marquen la casella de l’església (un 12%) o bé per que no assenyalen ninguna casella, deixant en blanc la seva assignació (33%).

Per aconseguir-ho la campanya de la X Solidaria, un any més, fa una crida a la ciutadania per a que quan facin la declaració de la renda marquin la casella de Fins socials i practiquin la rentaterapia, un exercici fàcil, senzill, que no costa res, i que beneficia a la persona contribuent que ho practica i a milions de persones que ho necessiten. Les ONG han presentat la campanya en un acte oficial, a la sala d'exposicions de Cruz Roja Española, per tal d'aconseguir que més persones es sumin a aquest moviment de marcar la casella 106, de Fins Socials, a la seva declaració de la renda.

Obra Social "La Caixa"

Obra Social de "La Caixa" col.labora amb la Fundació Tutelar de les Terres de l'Ebre amb el nostre projecte "Sortida d'Estiu".
Estem molt agraïts pel reconeixement rebut a la nostra tasca.

TROBADA DE FAMÍLIES FUNDACIÓ MERCÈ PLA

Un any més la Fundació Mercè Pla va organitzar la trobada de families de tots els seus equipaments.
Aquest any la trobada va ser a la Masia Pla dels Catalans, a l’Aldea on vam poder gaudir de molts dels nostres tutelats i d’alguns dels seus familiars que hi van poder assistir.
Menjar, música, amistats i famílies, tot un dia per recordar i passar-ho bé.
Nosaltres vam aprofitar per unir-nos a questa festa tan esperada pels nostres tutelats per acompanyar-los i gaudir-ho amb ells.

Participem i acompanyem als nostres tutelats en la jornada de portes obertes del centre la Duna de Deltebre

Des de la Fundació participem i acompanyem als nostres tutelats en la jornada de portes obertes del propi centre. Ells contents d'ensenyar-nos les seves intal. lacions i habitacions per mostrar-nos així el seu dia a dia.

Ens formem per les persones que atenem i els seus drets

Participem a la Jornada “Acompanyament i Autonomia. Reptes de la societat” celebrada a Reus i organitzada per la Fundació La Tutela amb l’objectiu d’un espai de reflexió i debat sobre el paper de la societat davant el nou paradigma marcat en la Convenció dels Drets de les Persones amb Discapacitat de Nacions Unides, que reconeix la seva igualtat davant la llei, i promou l’acompanyament en l’exercici dels seus drets, l’autonomia i el respecte de la seva voluntat.

PASSIÓ D'ULLDECONA

Des de la Fundació acompanyem als nostres Tutelats en les seves peticions fent-los partíceps dels actes que des de la Comunitat es fan.
Els nostres tutelats van a veure la Passió d'Ulldecona, que a més els encanta.
Segur que l'any proper repeteixen.

La FTTE rep el Premi Solidaritat 2019 per part de l’I.lustre Col.legi Advocats i Advocades de Tortosa

El passat divendres 22 de febrer l’I.lustre Col.legi d’Advocats i Advocades de Tortosa va lliurar a la Fundació Tutelat de les Terres de l’Ebre el Premi Solidaritat 2019. La Junta de Govern del Col.legi, en sessió del dia 22 de gener, va acordar concedir el premi per la tasca que desenvolupem envers terceres persones.
Desde la Fundació estem molt contents pel reconeixement rebut i els agraïm públicament l’aportació econòmica rebuda que serà destinada íntegrament envers els nostres tutelats i necessitats detectades.